Для особового складу військових частин Житомирщини, який приймає участь у навчаннях на південних та східних рубежах нашої держави створенні пункти польового харчування із залученням штатних кухарів, які поповнили ряди армії під час часткової мобілізації.
Харчування у всіх підрозділах побудовано таким чином, щоб забезпечити військовослужбовців трьохразово, повноцінною, гарячою та смачною їжею.
В основному це норма № 1 загальновійськового пайку. В польових умовах це консерви м’ясні та рибні, різноманітні крупи, макаронні вироби, страви з овочів, гарячий чай, компот, твердий сир, печиво.
Варто зазначити, що на «солдатський» стіл подається додаткове харчування із продуктів, які надали цивільні громадяни.
Крім того, організовано військторгом продаж у місцях тимчасової дислокації військових підрозділів кондитерських виробів та бакалійних товарів.
По материалам http://www.0412.ua/
from Новости Житомира http://novosti.zhitomir.ua/%d0%b4%d0%bb%d1%8f-%d0%b6%d0%b8%d1%82%d0%be%d0%bc%d0%b8%d1%80%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%b8%d1%85-%d0%b2%d1%96%d0%b9%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%85-%d1%8f%d0%ba%d1%96-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%85/
http://novosti.zhitomir.ua
Комментариев нет:
Отправить комментарий