пятница, 30 мая 2014 г.

На Прикарпатті оголошено триденну жалобу за загиблими прикарпатцями

На Прикарпатті оголошено триденну жалобу за загиблими прикарпатцями. Під Слов’янськом Донецької області терористи збили гелікоптер, в якому перевозили військових для ротації.



Як стало відомо, серед загиблих є шестеро прикарпатців. Троє з них іванофранківці — старший лейтенант міліції Василь Семанюк, старший прапорщик міліції Володимир Шарабуряк, прапорщик міліції Володимир Лисенчук.


Беручи участь в антитерористичних діях, загинули старший лейтенант міліції, заступник командира взводу Петро Безпалько з с. Крихівці, старшина Петро Остап’юк з с. Торговиця Коломийського району та старший сержант Віктор Яков’як з с. Голосків цього ж району.


На вшанування військових в області оголошено триденну жалобу. Упродовж цих днів на адміністративних приміщеннях буде приспущено державні прапори з чорними стрічками, обмежено проведення розважальних і концертних заходів. На знак скорботи за загиблими з хвилини мовчання розпочнуться урочисті лінійки в освітніх закладах, що проводяться з нагоди завершення навчального року. У суботу відбудуться панахиди за померлими.


Згідно спільного розпорядження голови облдержадміністрації Андрія Троценка та голови обласної ради Василя Скрипничука сім’ям працівників органів внутрішніх справ, які загинули під Слов’янськом 29 травня, буде надана матеріальна допомога в розмірі 100 тис.грн. Кошти виділять із обласного цільового фонду.


Співчуваємо рідним та близьким загиблих військовослужбовців.


Новини Івано-Франківська






from Новини Івано-Франківськ http://novosti.ivano-frankivsk.ua/%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%bf%d0%b0%d1%82%d1%82%d1%96-%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d1%82%d1%80%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d1%83-%d0%b6%d0%b0/

http://novosti.ivano-frankivsk.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий