понедельник, 15 декабря 2014 г.

На Івано-Франківській Ратуші буде оглядовий майданчик

Про облаштування оглядового майданчику на Ратуші як про одну з центральних туристичних атракцій Івано-Франківська говорили під час круглого столу керівники місцевих туристичних фірм.



реклама


Круглий стіл відбувся за участі компанії "BTL Group", засновник якої Анна Пєтрова поділилась власним досвідом організації навчання та дозвілля для корпоративних клієнтів: "MICE* — це та ніша, яка завжди потребуватиме фахівців в різних галузях і в різних регіонах України. Так, зараз, в час війни, фірми відмовляються від гучних і дорогих корпоративів, але навчання для своїх працівниківі конференції з розвитку бізнесу проводяться і тепер."


"Івано-Франківськ — чудове місто, але воно не наповнено легендами. Екскурсія по місту максимально триває півтори години. Приїжджають партнери по бізнесу, а їх нікуди відвести в місті," — скаржиться підприємець, журналіст Ігор Бойчук.


Тривала у часі дискусія серед фахівців привела до думки, що першочерговим кроком на сьогодні є створення дієвої туристичної асоціації.


"Можна підсумувати, що два принципових рішення прийняли сьогодні, — говорить фінансовий директор турфірми "Довіра ІФ" Тетяна Слободян, — створення Асоціації (Ради, Бюро, Компанії — не суттєва назва, важлива дієвість) з туризму та облаштування оглядового майданчика на Ратуші.


Як БРІЗ повідомили у відділі туризму Івано-Франківьского МВК, серед двох проектів з реконструкції Ратуші, які були презентовані на засіданні груп регіональних експертів за стратегічною ціллю «Розвиток туристично-рекреаційної сфери», виокремлено та попередньо погоджено до впровадження проект «Місто з пташиного польоту» (облаштування оглядового майданчика на Ратуші).


Довідка: * MICE акронім від англ. Meetings-Incentive-Conferences-Events. C часто виступає як англ. Conventions, а E — як англ. Exhibitions.


Терміном MICE позначається галузь послуг з організації зустрічей, конференцій, інших подій


По материалам http://briz.if.ua/


Новини Івано-Франківська


Запись На Івано-Франківській Ратуші буде оглядовий майданчик впервые появилась Новини Івано-Франківська.






from Новини Івано-Франківська http://novosti.ivano-frankivsk.ua/%d0%bd%d0%b0-%d1%96%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%be-%d1%84%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d1%96%d0%b2%d1%81%d1%8c%d0%ba%d1%96%d0%b9-%d1%80%d0%b0%d1%82%d1%83%d1%88%d1%96-%d0%b1%d1%83%d0%b4%d0%b5-%d0%be%d0%b3%d0%bb/

http://novosti.ivano-frankivsk.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий