вторник, 30 декабря 2014 г.

Як Бицюра “прокатав” Крисака і заступився за прислужницю Хоптяна

Як Бицюра “прокатав” Крисака і заступився за прислужницю Хоптяна На нещодавній колегії Тернопільської обласної державної адміністрації вперше за всю її історію сталося два безпрецедентних випадки.


По-перше, колегія відмовилася підтримати головуючого, і проголосувала всупереч його пропозиції. Йшлося про визнання роботи керівника управління капітального будівництва незадовільною. На цьому наполягав в. о. голови ОДА Іван Крисак, але члени колегії вирішили по своєму і легенько переголосували простакуватого чиновника.



Про те, що Крисака «прокатали» підлеглі, він зрозумів згодом, коли йому натякнули, що до голосування, в якому ти не впевнений, можна і не доводити, якщо мати відповідний досвід і вміння «вирулювати» з ситуації.


За таким «розкладом» проглядалася рука заступника голови ОДА свободівця Леоніда Бицюри, який саме для участі в цій колегії вийшов з лікарняного. Адже визнати незадовільною роботу колишньої його підлеглої (йдеться про пані Чумак), означало припинити реалізацію тих «проектів», які Леонід Олексійович так і не довів до кінця, бо в нього забрали раніше надані повноваження.


По-друге, вперше свободівці так відкрито захищали регіоналів. Адже управління капітального будівництва очолює пані Чумак, яку на роботу приймав колишній губернатор Хоптян за наполяганням братів Лукіних, відомих через скандали з реконструкцією перинатального центру в Тернополі, який проводить їхня будівельна компанія, та яка була, а може і досі є членом Партії регіонів.


За інформацією самих свободівців, Леонід Бицюра зараз працює над тим, щоб залишитися в кріслі заступника голови ОДА. Йому зараз як ніколи треба згуртувати довкола себе людей, але виходить гуртувати тільки регіоналів…


Джерело: Тернопільський тиждень


По материалам http://zz.te.ua/






from Новини Тернополя http://novosti.ternopil.ua/%d1%8f%d0%ba-%d0%b1%d0%b8%d1%86%d1%8e%d1%80%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%b2-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%b0%d0%ba%d0%b0-%d1%96-%d0%b7%d0%b0%d1%81%d1%82%d1%83%d0%bf/

http://novosti.ternopil.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий