вторник, 30 декабря 2014 г.

Серед загиблих вчора у донецькому аеропорту тернополян немає

Серед загиблих вчора у донецькому аеропорту тернополян немає Бойовики продовжують обстрілювати Донецький аеропорт. Вогонь ведеться із гранатометів і стрілецької зброї. Танки виходять на позиції прямого удару і просто стріляють по українських військових.


Про це у телефонній розмові повідомляє тернопільський «кіборг» Олександр Починок (позивний Біатлон).



«Обстрілюють кожного дня. Вчора загинуло три побратими. Одного просто не встигли довести до лікарні. Тернополян серед них немає», – розповідає Біатлон.


Олександр Починок відомий український біатлоніст, бронзовий призер чемпіонату Європи та призер юніорського чемпіонату світу. У зону АТО «Біатлон» поїхав ще в травні, перед тим активно допомагав як волонтер. Він був в самому Донецьку, блокував Донецьку адміністрацію на машині з тернопільськими номерами. Далі була Луганська область. А нині Олександр у лавах Добровольчого українського корпусу 5-го окремого батальйону 2-ї штурмової роти захищає Донецький аеропорту від сепаратистів.


У житті Олександра вже давно змінились цінності. Про новорічні та різдвяні свята на передовій немає часу думати. Каже там ніхто не слідкує за календарем.


«Вчора загинуло три побратими, з одним із них о 10 год. ранку ми пили чай та говорили про світле майбутнє. Ми кожного дня бачимо смерть. Тому про новорічні свята розмови навіть не ведуться. Ми думаємо, як захистити нашу країну, як знищити ворога», – розповідає Олександр Починок.


Джерело: Тернополяни


По материалам http://zz.te.ua/






from Новини Тернополя http://novosti.ternopil.ua/%d1%81%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%b4-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%b8%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d1%85-%d0%b2%d1%87%d0%be%d1%80%d0%b0-%d1%83-%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%b5%d1%86%d1%8c%d0%ba%d0%be%d0%bc%d1%83-%d0%b0%d0%b5%d1%80/

http://novosti.ternopil.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий