вторник, 30 декабря 2014 г.

Порошенко підписав закон про розширення повноважень РНБО

Порошенко підписав закон про розширення повноважень РНБО Вчора, 14:47 Президент Петро Порошенко підписав закон, який розширює повноваження РНБО.


Про це йдеться на сайті президента.


Згідно із запропонованими змінами, секретар РНБО здійснює в період між засіданнями Ради безпеки координацію і контроль за виконанням рішень РНБО в сферах державної безпеки, правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, у військовій сфері та сфері безпеки державного кордону України та ряді інших сфер.


Запропоновано, що секретар Радбезу організовує роботу Ставки Верховного Головнокомандувача в разі її створення; бере участь у розгляді пропозицій щодо кандидатур на посади в органах держвлади, діяльність яких пов’язана з питаннями нацбезпеки і оборони України та які призначаються на посаду президентом або за погодженням з главою держави; вносить на розгляд президента пропозиції щодо призначення та звільнення керівництва військових формувань, правоохоронних органів.


Крім того, секретар РНБО вносить на розгляд Радбезу пропозиції щодо законопроекту про державний бюджет України по статтях, пов’язаних із забезпеченням національної безпеки і оборони.


Зміни передбачають, що повноваження заступників секретаря РНБО визначає не президент України, а секретар Радбезу, який також вносить главі держави пропозиції щодо призначення своїх заступників.


По материалам http://zhitomir-online.com/






from Новости Житомира http://novosti.zhitomir.ua/%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%be%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%ba%d0%be-%d0%bf%d1%96%d0%b4%d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%b0%d0%b2-%d0%b7%d0%b0%d0%ba%d0%be%d0%bd-%d0%bf%d1%80%d0%be-%d1%80%d0%be%d0%b7%d1%88%d0%b8%d1%80%d0%b5-2/

http://novosti.zhitomir.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий