среда, 31 декабря 2014 г.

У Чернівцях в житлових будинках не буде цілодобових магазинів





from Новини Чернівців http://novosti.chernovtsy.ua/%d1%83-%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%bd%d1%96%d0%b2%d1%86%d1%8f%d1%85-%d0%b2-%d0%b6%d0%b8%d1%82%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%85-%d0%b1%d1%83%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%ba%d0%b0%d1%85-%d0%bd%d0%b5-%d0%b1%d1%83%d0%b4-2/

З метою впорядкування роботи закладів торгівлі та ресторанного господарства у вечірній і нічний час, уникнення скарг мешканців міста на порушення акустичного режиму виконавчий комітет міської ради вніс зміни до Положення про встановлення режиму роботи закладам торгівлі, сфери послуг та ресторанного господарства.



Відтепер режим роботи об’єктам торгівлі та ресторанного господарства, розміщених в житлових будинках або прибудованих до них об’єктах (крім об’єктів комунальної власності), тимчасових спорудах та малих архітектурних формах торговельного призначення з 2200 год. до 800 год. (або цілодобово) не встановлюється.


Режим роботи в нічний час (пізніше 2200 год. та раніше 0800 год.) або цілодобово встановлюється на кожний об’єкт торгівлі, сфери послуг та ресторанного господарства терміном на один рік з подальшим щорічним продовженням за умови відсутності обґрунтованих скарг громадян та звернень правоохоронних органів щодо порушень в роботі об’єктів. Для отримання дозволу на роботу у нічний час або цілодобово потрібно надати копію договору на охорону об’єкта, підтримання на об’єкті і прилеглій до нього території громадського порядку, для закладів ресторанного господарства (в тому числі нічні клуби, дискотеки тощо) – копію договору про фізичну охорону закладу.


Режим роботи в денний час (з 0800 год. до 2200год.) встановлюється на кожний об’єкт торгівлі, сфери послуг та ресторанного господарства терміном на три роки, але не більше терміну дії договору оренди на приміщення.


Виконавчий комітет міської ради затвердив також персональний склад комісії з питань розгляду документів щодо встановлення режиму роботи закладам торгівлі, сфери послуг та ресторанного господарства. Комісію очолює заступник міського голови Марія Порчук, до її складу увійшли голови районних рад, представники департаменту економіки та юридичного управління міської ради, депутат міської ради Володимир Кедь, член виконавчого комітету міської ради Олексій Коломієць, голова правління Чернівецького міського центру захисту приватних підприємців та підприємств малого бізнесу ігор Кухарчук, представники ДПІ у м.Чернівці, міського управління ГУ Держсанепідслужби, УМВС у Чернівецькій області.


Контроль за дотриманням встановлених режимів роботи закладам торгівлі, сфери послуг та ресторанного господарства здійснюють управління МВС України у Чернівецькій області та департамент економіки міської ради.


Організацію виконання цього рішення покласти на директора департаменту економіки міської ради Ярослава Городенського. Контроль за виконанням рішення покладено на заступника міського голови Марію Порчук.


По материалам http://bukpravda.cv.ua/


Новини Чернівців http://novosti.chernovtsy.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий