воскресенье, 29 июня 2014 г.

Нелюдам, які продавали на схід для армії браковані бронежилети, загрожує… 850 гривень штрафу

Мізерним штрафом можуть відбутися львівські ділки, які продавали підробні бронежилети. Замість титанових у них були металеві пластини, які не захищають навіть від куль з Калашникова.



У такому псевдозахисті на передовій було понад сто бійців і тільки дивом ніхто з них не загинув, а оскільки немає смертей, злочинців жорстоко не каратимуть.


Зараз Володимир особисто перевіряє кожен бронежилет, що продається у його крамниці, бо раз уже обпікся, адже перші 25 броників купив і одразу ж повіз бійцям на Схід.


Ще одну партію згодом закупив для продажу, але вирішив перевірити: з'ясувалось — підробка. "Замість 5 класу бронесталі вони ставили звичайну бляху, яка пробивала Калашникова", — каже директор магазину з військовою амуніцією Володимир Правосудов.


Чоловік, інформує ТСН, зробив ще одне замовлення і викликав міліцію. З'ясувалося, що у бронежилетах замість титанових були пластини з іржавого металу.


Торгівцям замаскованою смертю інкримінували шахрайство: їх можуть засудити умовно або ж оштрафувати на 850 гривень. Зараз двоє чоловіків на підписці про невиїзд. Зі слідством не співпрацюють, тож де і хто ці броники виробляв, досі невідомо. Підприємство, під товар якого маскували підробки, запевняє — бронежилети не їхні.


Перекваліфікувати статтю може прокуратура, утім поки що законних підстав для цього там не знайшли.


Громадськість такою лояльністю обурена: якщо не заслужене покарання, то хоча б людський осуд торгівцям підробками гарантоване. Редактор однієї з львівських газет уже оприлюднив їхні прізвища.


По материалам http://lvivexpres.com/


Новини Львова






from Новини Львову http://lvivnews.net/%d0%bd%d0%b5%d0%bb%d1%8e%d0%b4%d0%b0%d0%bc-%d1%8f%d0%ba%d1%96-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%85%d1%96%d0%b4-%d0%b4%d0%bb%d1%8f-%d0%b0%d1%80%d0%bc%d1%96/

http://lvivnews.net

Комментариев нет:

Отправить комментарий