четверг, 30 апреля 2015 г.

Приведуть до ладу. Дороги Виноградівщини планують відновити

3 з половиною мільйони гривень. Таку суму передбачили на ремонт Виноградівських автошляхів. Про це повідомив начальник служби автомобільних доріг в Закарпатській області. Керівництво району разом з начальником облавтодору проїхались дорогами Виногрдівщини та визначили, які напрямки потребують негайного ремонту. Т. в. о. голови Виногрдівської РДА Юдіта Петеї каже, посприяли у вирішенні питання ремонту доріг як обласна влада  так і народний депутат Іван Балога.

 

Жахливі дороги – проблема, яка вже не перший рік турбує жителів Виноградівщини. Розбиті шляхи псують нерви та спустошують гаманці автовласників, які після кожного ремонту ладні продати свою автівку і їздити на автобусі.  Якщо потрапити в яму після дощу, не розрахувавши її глибину —  можна взагалі лишитись без коліс.  В межах села дороги зникають взагалі, водії маневрують, знижуючи швидкість до максимуму. Місцеві обурені до межі, кажуть, вже забули як це їздити нормальними автошляхами. Чим ближче до кордону, тим ситуація гірша. Автовласники кажуть, прикро, що  доводиться червоніти за такі автошляхи перед іноземними гостями, яких тут вистачає. Ситуація з дорогами на Виноградівщині нині критична, каже т. в. о. голови Виногрдівської РДА Юдіта Петеї. Їх не ремонтували роками. Та вже найближчим часом автошляхи почнуть приводити до ладу. Очільник району каже, днями разом з начальником облавтодору вони проїхались дорогами Виногрдівщини та визначили, які  напрямки потребують негайного ремонту. Юдіта Петеї каже, посприяли у вирішенню питання ремонту доріг як обласна влада  так і  народний депутат Іван Балога.  Також зі свого боку повинні допомагати і сільські голови. У межах сіл повинні якісно функціонувати системи для відводу ливневих вод, оскільки несправність каналізаційних систем прискорює руйнування доріг. На  ремонт Виноградівських доріг збираються витратити  3 з  половиною мільйони гривень. Тож вже незабаром автошляхи району значно покращаться.

 

Джерело: m-studio.net.ua

 

 



from Новини Ужгорода http://novunu.uz.ua/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%b5%d0%b4%d1%83%d1%82%d1%8c-%d0%b4%d0%be-%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d1%83-%d0%b4%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b3%d0%b8-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b4%d1%96%d0%b2%d1%89/
http://novunu.uz.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий