четверг, 29 января 2015 г.

Тячівські волонтери відвезли на Донбас 12 тонн допомоги

Берци, ковдри, подушки, печі-буржуйки, харчі, питну воду, засоби гігієни, маскувальні сітки, балаклави, медикаменти, еластичні бинти та багато інших потрібних речей передали військовим під Дебальцево тячівські волонтери. А землякам з Тячівщини – ще й адресні посилки від рідних.



За інформацією сайту благодійний фонд «Горгани» відправив на схід близько 12 тонн допомоги. В основному, це були подарунки для дітей міста Артемівськ на Донеччині. Крім того, везли ще й понад 3 тонни допомоги для військових, яку зібрали небайдужі мешканці Тячівщини. Матеріальні витрати, пов’язані з організацією поїздки, узяв на себе народний депутат України Василь Петьовка.


Супроводжував гуманітарний вантаж керівник тячівського волонтерського центру Богдан Колодницький.


«Подорож зоною АТО була небезпечною і ризикованою, адже під Дебальцевим ми потрапили під інтенсивний обстріл «Градами». Щоб виїхати з пекла передової, довелось кілька днів перечекати», – ділиться враженнями волонтер.


Однак, незважаючи на ризик, усю допомогу передали до пунктів призначення. Передусім, навідались до Слов’янських дитбудинків, куди передали теплі дитячі речі. Частину вантажу – ковдри, продукти харчування, воду, печі-буржуйки, маскувальні сітки, медикаменти, тощо –доставили на блок-пости Нацгвардії та Збройних Сил у Слов’янську.


Після того, як розвантажили дитячі подарунки в Артемівську, вирушили до «гарячих точок» першої лінії оборони – Дебальцева, де героїчно тримають оборону військові Закарпатської 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади, та блок-постів «Хрести» і «Балу».


Повернувшись додому, волонтери благодійного фонду «Горгани» беруться за виконання нових замовлень з фронту: терміново шукають дерев’яні колоди для укріплення бліндажів, які вкрай необхідні бійцям.


tyachiv.com.ua






from Новини Ужгорода http://novunu.uz.ua/%d1%82%d1%8f%d1%87%d1%96%d0%b2%d1%81%d1%8c%d0%ba%d1%96-%d0%b2%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b8-%d0%b2%d1%96%d0%b4%d0%b2%d0%b5%d0%b7%d0%bb%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%b1/

http://novunu.uz.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий