четверг, 27 февраля 2014 г.

У зв’язку із захопленням кримського уряду і парламенту підняті по тривозі Внутрішні війська і міліція

У зв’язку із захопленням кримського уряду і парламенту підняті по тривозі Внутрішні війська і міліція.



Про це повідомив в. о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.


“Під ранок озброєний автоматичною зброєю і кулеметами загін невідомих осіб захопив будівлю ВР Криму у Сімферополі. По тривозі підняті війська внутрішніх військ та весь склад міліції”, — написав Аваков.


Він зазначив, що для недопущення кровопролиття серед населення впроваджено оточення навколо кварталу, де розташована будівля кримського парламенту. Вжито ще низку заходів реагування з протидії розвитку екстремістських дій, недопущення розвитку ситуації у збройну сутичку.


Невідомі озброєні люди в уніформі без розпізнавальних знаків близько п’ятої ранку захопили будівлі Верховної Ради і Ради Міністрів Криму. За даними ЗМІ, це так звана «самооборона російськомовного населення Криму». Наразі жодних вимог загарбники не висувають. Міліція оточила квартал, в якому знаходиться будівля уряду.


І над кримським парламентом, і над Радою Міністрів підняті прапори Росії, спущений прапор України.


Новини Івано-Франківська






from Новини Івано-Франківська http://novosti.ivano-frankivsk.ua/%d1%83-%d0%b7%d0%b2%d1%8f%d0%b7%d0%ba%d1%83-%d1%96%d0%b7-%d0%b7%d0%b0%d1%85%d0%be%d0%bf%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d1%8f%d0%bc-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%bc%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%be%d0%b3%d0%be-%d1%83/

http://novosti.ivano-frankivsk.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий