четверг, 27 февраля 2014 г.

У День захисника Вітчизни утопилися двоє бахмачан

У День захисника Вітчизни утопилися двоє бахмачан


23 лютого у селі Гришівка Бознянського району втопилося двоє чоловіків — 37-річний Сергій Руденко і 30-річний Максим Коваленко. Риболовля на річці Трубин закінчилося загибеллю.



Сергій Руденко і Максим Коваленко мешкали у Бахмачі. Півтора року тому Сергій придбав дачу в Бондарівці Сосницького району.


У День захисника Вітчизни чоловіки разом з 17-річною донькою Сергія пішли з Бондарівки рибалити до Гришівки (села хоч і належать до різних районів, та розміщені поряд).


— Я їх бачив десь близько сьомої ранку, — розповідає Олександр Гаман, місцевий лісник. — Почув голоси на вулиці в селі, вийшов подивитися, хто говорить. То були Сергій з Максимом. Бачив і раніше, коли ті утрьох рибалили. Щось там дочці Сергія чи набридло, чи що, то вона повернулася додому. А товариші-рибалки пішли по річці далі. Увечері дівчина прибігла до мене, сказала, що батька немає вдома. Телефони Сергія та Максима не відповідали. Запитала, де вони можуть бути. Я не знав, бо цілий день був на роботі. Дочекалися ранку наступного дня.


— Ранком дитина прийшла до мене, — розказує пенсіонер Микола Гаман. — Було десь близько одинадцятої вже. Просила викликати міліцію і рятувальників. Тоді пішли ми разом шукати. Долучився до пошуку і батько Сергія. Він миттю приїхав із Борзни. Побачили, що лід на річці провалений. Великий шмат льоду відломили, як тонули. Тіл не було видно, тільки засипане крихтами льоду місце. Як дістали, вони були навіть не сині. Як звичайні живі люди.


Виїздив на місце трагедії і ядутинський сільський голова Анатолій Андрущенко (Гришівка належить до Ядутинської сільради).


— Лід зараз ненадійний, — говорить Анатолій Володимирович. — Чоловіки зайшли метрів на п'ять від берега. Там і провалились. Ішли поряд. Глибина в тому місці близько двох метрів. Приїхали міліція, МНС. Чув, що говорили, ніби чоловіки один одного притопили. Наче вони одномоментно провалилися, були у шоковому стані, намагалися рятуватися й удвох загинули.


— Тіла дістали близько першої години дня 24 лютого, — коментує Олександр Губар, начальник 16 Державного пожежно-рятувального посту Борзни. — Підняті були місцевими жителями.


Вікторія Товстоног, тижневик «Вісник Ч» №9 (1451)


Добавить в:


По материалам http://www.gorod.cn.ua/


Новости Чернигова






from Новини Чернігова http://novosti.cn.ua/%d1%83-%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%8c-%d0%b7%d0%b0%d1%85%d0%b8%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%b2%d1%96%d1%82%d1%87%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b8-%d1%83%d1%82%d0%be%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d1%81%d1%8f-%d0%b4/

http://novosti.cn.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий