четверг, 31 июля 2014 г.

Міський Центр допомоги військовим здійснюватиме закупівлі обладнання та амуніції лише за позитивними рекомендаціями військових фахівців





from Новини Чернівців http://novosti.chernovtsy.ua/%d0%bc%d1%96%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%b8%d0%b9-%d1%86%d0%b5%d0%bd%d1%82%d1%80-%d0%b4%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bc%d0%be%d0%b3%d0%b8-%d0%b2%d1%96%d0%b9%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bc-%d0%b7%d0%b4/

Новостворений Центр допомоги військовим підтвердив рішення попереднього складу центру про закупівлю трьох захисних решітчастих екранів для бронетехніки у Харківського механічного заводу, який має ліцензію на виготовлення такого виду обладнання.



Ці три захисні екрани буде встановлено на БТР, які з Чернівців відбувають в зону АТО. Обладнання БТР екранами буде проводитися безпосередньо на Харківському механічному заводі під контролем делегованих Центром представників. Водночас військовому комісару доручено отримати відгуки у командування батальйону тактичної групи 80 аеромобільної бригади про захисні якості такого екрану, який вже закуплено за кошти міської громади та доставлено в зону АТО.


Обласному військовому комісаріату також запропоновано терміново підготувати перелік обладнання та речей першої необхідності для потреб 8-го територіального батальйону, згідно якого Центр здійснюватиме закупівлі необхідної військовим допомоги.


На наступному засіданні Центру, яке відбудеться 1 серпня об 11.00, вирішено заслухати постачальника 65 бронежилетів, які вже доставлені бійцям 8-го територіального батальйону, з метою прийняття рішення про механізм їх заміни.


Усі закупівлі, які вирішить проводити Центр допомоги військовим, анонсуватимуться на сайті міської ради.


Рішення про закупівлю обладнання та амуніції прийматиметься винятково за наявності усіх необхідних сертифікатів якості, позитивних рекомендацій військових фахівців та експертів, а у разі додаткової потреби – після проведення необхідних випробувань та тестувань.


Центру також запропоновано ініціювати заснування нагрудного знаку «Волонтер – захисник України».


Сектор інформації та зв’язків з громадськістю


По материалам http://city.cv.ua/


Новини Чернівців


http://novosti.chernovtsy.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий