воскресенье, 30 марта 2014 г.

Підтримаймо Рівненщину у проекті Найкращі пам’ятки України – обрані Народом своїми голосами

Сім визначних місць Рівненщини потрапили до списку найкращих пам’яток України, обраних народом.



В Україні стартував проект «Найкращі пам’ятки України — обрані Народом». Його мета — привернути уваги та інтерес громадян України до пам’яток архітектури, природного багатства країни.


Вибір десятки найкращих пам’яток нашої держави відбудеться шляхом загальнонародного голосування. Перший етап голосування вже стартував.


За результатами онлайн-голосування чотири пам’ятки з кожної області, які набрали найбільшу кількість голосів, будуть відібрані для участі в загальноукраїнському голосуванні на другому етапі проекту.


Найвизначніші місця Рівненщини, які варто відвідати


Рівненську область на цьому проекті представляють: —


Тараканівський форт


Острозький замок


Клеванський замок


Гімназія (Краєзнавчий музей у м.Рівному)


Корецький замок


Дубенський замок


Соколині гори


У Тараканівському форті на Рівненщині досі блукають привиди? [Фото+Відео]


Підтримайте Рівненщину на сайті:


http://10ukraine.com.ua/index.php/golosuvannya/94-po-oblastyam/rivnenska-oblast


Чим нині вражає туристів Дубенський замок [+Фото]


Про проект


Проект «Найкращі пам’ятки України – обрані Народом» створено з метою привернути увагу та інтерес до історичних пам’ятків архітектури, природного надбання України. Вибір десятки найкращих пам’яток нашої держави відбудеться шляхом загальнонародного голосування.


7 чудес Рівненщини


На сьогоднішній день дуже багато пам’яток перебувають в жалюгідному стані, украй необхідно підтримувати їх стан в належному вигляді для збереження цих пам`яток на землі. Тому що кожен пам’ятник архітектури та природи несе в собі частинку багатої історії нашої держави. І важливо, щоб ми не лише милувалися надбаннями культури та архітектури, але й з гордістю могли показувати їх гостям України. Могутню державу робить його багата історія. Збережемо історію України для наших нащадків, щоб вони могли мати можливість пишатися своєю державою.


По материалам http://ogo.ua/


Новини Ровно






from Новини Рiвне http://news.rovno.ua/%d0%bf%d1%96%d0%b4%d1%82%d1%80%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d0%b9%d0%bc%d0%be-%d1%80%d1%96%d0%b2%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d1%89%d0%b8%d0%bd%d1%83-%d1%83-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b5%d0%ba%d1%82%d1%96-%d0%bd%d0%b0%d0%b9-4/

http://news.rovno.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий