понедельник, 29 сентября 2014 г.

Керівник Закарпаття не бажає, щоб його називали "губернатором"!









Очільника Закарпатської ОДА Василя Губаля хвилює доцільність слова
Очільника Закарпатської ОДА Василя Губаля хвилює доцільність слова «губернатор».

Це слово Василь Губаль вважає недоречним, бо ж губерній, як відомо, в Україні немає. Синонімів може бути чимало – голова Закарпатської ОДА, керівник краю, представник Президента в регіоні тощо.


З прохання не називати керівника області “губернатором” сьогодні розпочав свою зустріч із громадськими активістами голова Закарпатської ОДА Василь Губаль.


Сказав він це після того, як наголосив – хотів зустрітися із діячами за “круглим столом”, без жодних президій, утім, небайдужих закарпатців прийшло так багато, що довелося переходити в більшу залу засідань. Відтак усю зустріч голова Закарпатської ОДА провів стоячи, аби не відгороджувати себе столом від учасників зібрання.


Що ж до “губернатора”, як часто називають керівника області, саме слово Василь Губаль вважає недоречним, бо ж губерній, як відомо, в Україні немає. Синонімів може бути чимало – голова Закарпатської ОДА, керівник краю, представник Президента в регіоні тощо.


Загалом під час зустрічі найбільше йшлося про кадрові питання й люстрацію, на яку очікує область й Україна в цілому. Василь Губаль вислухав активістів, відповів на численні питання й пообіцяв прийняти рішення, які будуть на користь усієї громади краю.


Прес-служба Закарпатської ОДА


Інтернет-видання

UA- Reporter.com


Новости Тернополя






from Новини Тернополя http://novosti.ternopil.ua/%d0%ba%d0%b5%d1%80%d1%96%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%b7%d0%b0%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%bf%d0%b0%d1%82%d1%82%d1%8f-%d0%bd%d0%b5-%d0%b1%d0%b0%d0%b6%d0%b0%d1%94-%d1%89%d0%be%d0%b1-%d0%b9%d0%be%d0%b3%d0%be/

http://novosti.ternopil.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий