среда, 30 апреля 2014 г.

У період травневих свят прикордонники пильніше охоронятимуть кордон


Зважаючи на доволі складну військову-політичну ситуацію в Україні, Державна прикордонна служба і в період травневих свят продовжуватиме посилено охороняти державний кордон. Про це Львівському порталу повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ Адміністрації ДПСУ.


Для цього залучаються додаткові прикордонні наряди у пунктах пропуску та поза ними, ділянки кордону прикрито технічними засобами спостереження, проводиться інженерне облаштування кордону, активізовано взаємодію з представниками СБУ та інших правоохоронних органів.


По материалам http://portal.lviv.ua/


Усі заходи направлені на здійснення безперебійного оформлення громадян в пунктах пропуску без зниження безпекової складової та забезпечення недоторканності державного кордону України. Зокрема нагадуємо, що з метою недопущення проникнення на територію України радикально налаштованих осіб суттєво посилено прикордонний контроль окремих категорій громадян, які в’їжджають в Україну.


Крім того зазначаємо, що території прикордонних підрозділів та пункти пропуску є територіями постів. Тому, у разі спроб їх захоплення чи блокування, співробітники Державної прикордонної служби діятимуть реагуючи на обстановку і в повному обсязі виконуватимуть поставлені завдання. За необхідності, відповідно до чинного законодавства України та статуту Збройних сил України, прикордонники будуть змушені застосувати вогнепальну зброю.


Новини Львова






from Новини Львову http://lvivnews.net/%d1%83-%d0%bf%d0%b5%d1%80%d1%96%d0%be%d0%b4-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d1%85-%d1%81%d0%b2%d1%8f%d1%82-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%bd%d0%b8%d0%ba/

http://lvivnews.net

Комментариев нет:

Отправить комментарий